Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Veliki odaziv na poziv sakupljanja glomaznog otpada sa kućne adrese

U tjednu od 14. do 17. studenog Contrada d.o.o. je organizirala sakupljanje glomaznog otpada sa kućne adrese korisnika u vremenu do 18:00 sati.

Na poziv se odazvao veći broj građana što nam ukazuje na ispravnost ovog poziva ali i na to da građani postaju sve svjesniji o ispravnom postupanju s otpadom.

Ovim pozivom sakupljeno je preko 60 m3 glomaznog otpada što je više od 40 m3 od prosječnog dovoza glomaznog otpada u reciklažom dvorište na tjednoj bazi.

Obzirom na uspješnost ovog poziva planira se ponoviti poziv u narednom periodu.

Ovim putem podsjećamo korisnike usluga da sukladno Odluci o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Vodnjana – Dignano svi korisnici iz kategorije kućanstvo imaju pravo na odvoz glomaznog otpada sa lokacije obračunskog mjesta bez naknade u najvećoj količini do 2 m3 godišnje a veće količine mogu bez naknade predati osobno u reciklažno dvorište, A. Smareglia 67 u uredovno radno vrijeme Pon-Sri-Čet-Pet od 07:00 do 13:00 ili Uto – Sub od 9:00 do 17:00.

Korisnici koji imaju potrebu za odvoz glomaznog otpada sa kućne adrese mogu se prijaviti:

  • telefonskim pozivom na telefon 052 647 096
  • osobno u reciklažno dvorište, A. Smareglia 67 u redovno radno vrijeme Pon-Sri-Čet-Pet od 07:00 do 13:00 ili Uto – Sub od 9:00 do 17:00
  • slanjem popunjenog Zahtjeva za odvoz glomaznog komunalnog otpada na contrada@contrada.hr

ZAHTJEV ZA ODVOZ GLOMAZNOG KOMUNALNOG OTPADA

NAPUTAK O GLOMAZNOM OTPADU NN 79/2015

 

Ovim putem pozivamo sve korisnike na ispravno postupanje s otpadom za uredniju i ljepšu Vodnjanštinu!

Promjena veličine fonta
Kontrast