Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Obavijest dobavljačima Contrade d.o.o. o obvezi izdavanja e-Računa od 1. srpnja 2019. godine

Obavještavamo sve dobavljače Contrade d.o.o. Vodnjan-Dignano da je Contrada d.o.o., kao javni naručitelj, obveznik primjene Zakona o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi (NN 94/2018) te od 1. srpnja 2019. godine Contradi d.o.o. više neće biti dopušteno zaprimanje i plaćanja računa u papirnatom obliku zaprimljenih putem pošte ili skeniranih putem e-maila, već isključivo e-računa kako je propisano navedenim zakonom.

Sukladno navedenome potrebno je za sve nabave roba, radova i usluga koji su nabavljeni u postupcima javne nabave, ali i svim postupcima jednostavne nabave (putem ugovora ili narudžbenice) dostaviti e-račune sukladno Zakonu o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi (NN 94/2018).

Molimo sve naše dobavljače da pravovremeno poduzmu sve potrebne aktivnosti kako bi od 01. srpnja 2019. godine mogli izdati elektronički račun u zakonski propisanom strukturiranom formatu, jer nakon tog datuma Contrada d.o.o. neće biti u mogućnosti zaprimati i plaćati  račune poslane poštom ili e-mailom.

Promjena veličine fonta
Kontrast