Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Isporuka novih vozila

Prošlog tjedna isporučena su nam dva nova radna vozila – čistilica Dulevo D3 i kiper Piaggio Porter – kojima smo ojačali svoj vozni park.

Čistilica je moderni radni stroj namijenjen čišćenju ulica i drugih javnih površina. Novom smo čistilicom zamijenili jedan od starijih radnih strojeva iz svog voznog parka – čistilicu staru 15-ak godina te ćemo njome učinkovitije odgovoriti na potrebe čišćenja i uređenja starih jezgri.

O tome se razmišljalo i kad je naručen mali kiper Piaggio, čije dimenzije omogućuju učinkovitije prikupljanje otpada i pristup zelenim površinama u najužim dijelovima naselja.

Prilikom nabavke vozila, prvenstveno se vodilo računa da svojim radnim i voznim karakteristikama, tehnologijom i razinom opreme odgovara specifičnostima vodnjanskih naselja, kako bi građanima Grada Vodnjan-Dignano omogućili što čišći životni ambijent.

Mali kiper Piaggio, benzinsko vozilo ima mogućnost pogona na ekološki prihvatljivi plin, čime se osigurava manja emisija CO2 u starogradskim jezgrama. Iako je riječ o malom vozilu, dimenzije sanduka s povišenim stranicama omogućuju prikupljanje više otpada, a time i manje vožnji po intervenciji.

Čistilica, sa spremnikom od tri kubika, visokotlačnim peračem te usisno-mehaničkim sustavom zavidnih performansi, omogućuje daleko kvalitetnije, funkcionalnije i brže čišćenje javnih površina. Svojom agilnošću i dimenzijama, čistilica će moći sigurno i funkcionalno operirati i u specifičnim uvjetima starogradskih jezgri.

Promjena veličine fonta
Kontrast