Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Edukacija o gospodarenju otpadom kroz interaktivnu radionicu – Galižana

Nakon odrađene dvije edukativne radionice o izrada Zero-waste božićnih čestitki i umatanje božićnih poklona održane u Peroju i Vodnjanu, sutra navečer je na rasporedu radionica u Galižani u ZT “Armando Capolicchio” počevši od 17.30 h.

Dođite na radionicu, provedite kvalitetno vrijeme u dobrom društvu i usput naučite kako smanjiti proizvodnju otpada, pravilno ga sortirati i kako smanjiti miješani komunalni otpad koji plaćate!

Kući se vraćate sa svojim kreativnim djelima, poklonom za bolju organizaciju otpada (set vrećica za plastiku i papir i držač vrećica), lijepim uspomenama i novim, boljim navikama za nas i naš okoliš. 😊

Sav materijal će biti osiguran no slobodni ste donijeti materijale koje smatrate da možete ponovno iskoristiti u izradi čestitki, a ako želite kreativno umotati poklon za Božić, svakako ga ponesite 😊.

Cilj interaktivnih radionica za roditelje, djecu i ostale zainteresirane je naučiti kako smanjiti proizvodnju otpada, kako iskoristiti biorazgradivi otpad, kako iskoristi papirnati i plastični otpad te smanjiti njihovo gomilanje kroz promjenu navika i načina kupovine.

Radionice je omogućila Contrada d.o.o. uz potporu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Promjena veličine fonta
Kontrast